Kotitaloudet

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelua voit hyödyntää pienissä kodin muutoksissa tai suuremmissa kokonaisuuksissa, kuten koko kodin remontin tai uudisrakennuksen suunnittelussa. Sisustussuunnitelma sisältää aina materiaalitiedot, selkeät työohjeet sekä mittapiirustukset ja 3D-kuvat. Sisustussuunnittelun laajuus sovitaan aina tarpeesi mukaan. Hyvällä suunnittelulla remontin tai rakentamisen budjetissa pysyminen on helpompaa, työn toteuttajan on helpompi antaa realistinen arvio työn kustannuksista valmiin suunnitelman mukaisesti ja rakennusaikataulu pysyy paremmin hallussa, kun yksityiskohdat on mietitty ennen työn aloittamista. Kysy lisää sisustussuunnittelusta tai sovi aika maksuttomalle arviointikäynnille, jonka perusteella laskemme sinulle tarjouksen kotisi sisustussuunnittelusta.

 

Sisustustreffit 160€/2h

Kotia pitäisi uudistaa, mutta miten? Olohuone kaipaa uutta sohvaa, mutta et ole varma millainen sopisi nykyiseen sisustukseen tai hankalan malliseen tilaan? Olet innokas sisustaja ja tiedät mitä haluat, mutta tarvitset ammattilaisen varmistusta ajatuksillesi?

Autamme myös pienemmissä sisustuspulmissa. Sisustustreffit on suullinen sisustusneuvontapalvelu, jossa käydään läpi jokin kodin osa-alue tai muutostarve. Treffit voidaan toteuttaa joko kotonasi tai vaikkapa sisustusliikkeissä tarpeesi mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro sisustuspulmasi, niin sovitaan sopiva ajankohta kahden tunnin tapaamiselle.

(Hinta 160€/2h sisältää alv 24% ja matkakulut Varkauden kaupunkialueella. Kaupungin ulkopuoliset treffit 160€+0,41€/km)

onyx-pyorea100